example COSMOS/M

COSMOS/M is een geavanceerd eindig elementen pakket dat is opgebouwd uit verschillende te combineren modules. De modules worden omschreven in de volgende PDF-documenten (maximum grootte 100 kb):

Kunt u geen PDF-bestanden lezen? bij www.adobe.com kunt u een gratis PDF-reader downloaden.


Vragen:

Kan mijn CAD-pakket direct gekoppeld worden met COSMOS/M?

Nee, dat kan niet. Voor een directe koppeling met een ontwerppakket is het beter om gebruik te maken van COSMOS/Designstar. COSMOS/M kan wel verschillende exchange formaten (oa DXF en IGES files) en eindige elementen modellen van ander FEM-code leveranciers inlezen.


Kan mijn huidige personeel omgaan met COSMOS/M?

Ja. Een ontwerper kan gebruik maken van COSMOS/M, maar moet over meer kennis van eindige elementen beschikken dan bij gebruik van COSMOS/Designstar. Door gebruik te maken van GEOSTAR als pre- en post-processor kan een parametrisch eindig elementen model ontwikkeld worden dat beter aansluit bij de wensen van de gebruiker. Met COSMOS/M heeft u de beschikken over alle mogelijkheden van COSMOS produkten en kunnen alle mogelijke geavanceerde niet-lineare berekeningen worden uitgevoerd.


Gebruik COSMOS/M:

Aanschaffen COSMOS/M

Als u enthousiast geworden bent over de mogelijkheden die een uitgebreid geavanceerd eindig elementen pakket u biedt, kunt u via ons COSMOS/M aanschaffen. U wordt dan met een beproefde introductiecursus eindige elementen wegwijs gemaakt met FEM-analyses en kunt eventueel voor extra ondersteuning gebruik maken van onze helpdesk.


Proefproject met COSMOS/M

Wilt u een produkt van COSMOS eerst testen voor tot een eventuele aanschaf over te gaan. U kunt samen met ons het gehele CAE-traject doorlopen met gebruikmaking van COSMOS software, zodat u kunt kennismaken met de software en uzelf kunt overtuigen.


Uitbesteden engineering aan CO.EN Computational Engineering

Wilt u gebruik maken van de kracht van Computer Aided Engineering, zonder een COSMOS product aan te schaffen. De ervaren ingenieurs van CO.EN Computational Engineering kunnen uw CAE-werk overnemen zodat u uw handen vrijhoudt.